E-magazines

E-Magazines voor stakeholders HVO Querido

Voor HVO-Querido ontwikkelden we een E-magazine. Hierin veel nieuws van de organisatie, interviews met innovatieve medewerkers en mooie portretten van de ‘paradijsvogels’, de cliënten van deze bijzondere stichting. HVO Querido is met name actief in Amsterdam en Alkmaar. Ze biedt ondersteuning, begeleiding en zorg aan mensen die zelf opnieuw de regie over hun eigen leven willen krijgen. Bijvoorbeeld aan mensen die dak- of thuisloos zijn of andere maatschappelijke of psychosociale of psychiatrische problemen hebben.

Meer voor HVO-Querido > Boek ‘Thuis’ | Spelenderwijs in gesprek | E-Magazines


E-Magazines voor personeel Careyn

Voor Careyn maken we maandelijks een intern personeelsmagazine FLITS!. Careyn is de grootste zorgorganisatie in Nederland. Ze biedt naast thuiszorg ook revalidatiezorg en hulp aan ouderen in een aantal zorglocaties. Het maandelijkse magazine FLITS! bericht in korte artikelen over zaken als cao, gezond blijven, wetgeving en iedere maand een puzzel of raadsel.

Integratie van video en analytics

Het online magazine is, in het dagelijks communicatiegeweld, een sympathiek medium. Het uitnodigende karakter, de mogelijkheid voor integratie van bijvoorbeeld video, scrollen op een smartphone, verdiepende artikelen, etc.. Ze dragen alle bij aan het succes. Uiteraard zijn de magazines responsive.