Partner in visuele communicatie

Ontwerppartners wil uw partner zijn in uw visuele communicatie. Onze missie: bruikbare, begrijpbare communicatie ontwikkelen voor het MKB en de publieke sector.

Ondernemen gaat om het begrijpen van klanten, het communiceren met klanten en het verkopen aan klanten. Dat kan niet zonder creatieve en intelligente marketing communicatie en design. Daarvoor hebben wij de ervaring, kennis èn competenties. Zo kunnen wij een waardevolle bijdrage leveren aan het succes van uw organisatie.

Efficiënte aanpak

Wij opereren binnen uw strategie, planning en budget. Onze efficiënte aanpak leidt tot snel rendement op uw investering. Dat maakt ons als uw partner in visuele communicatie aantrekkelijk voor zowel startende als middelgrote bedrijven en de publieke sector. Omdat we slank en doelgericht werken kunnen we effectief en snel onze klanten bedienen. Onze klanten maken zelf hun keuze voor een brede of smalle inschakeling van ons bureau. 

Cross channel campagne
cross-channel campagne

Online en offline

Wij ontwikkelen websites en (cross-channel) campagnes, maar ook alle grafische vormen van visuele communicatie en corporate identity. Wij beheersen het gehele traject, van strategie-ontwikkeling tot en met levering van drukwerk en hosting van sites. 

Ontwerppartners

Onze naam, Ontwerppartners, staat voor de directe en flexibele manier waarop wij werken en samenwerken. Als partner voor u als ondernemer/directeur of voor uw communicatie-afdeling. Wij reageren met passende voorstellen en aanpassingen, binnen het tempo dat u aangeeft. Zodat u weer verder kunt. Dit intensief sparren of ‘ping-pongen’ tussen klant en bureau wordt gewaardeerd! Wij staan voor korte lijnen, snelle acties en service met een hoge kwaliteit van content en design.

Jeugdplatform Amsterdam
Responsive design: leesbaar op alle devises.

Met ruim 30 jaar ervaring nog altijd actueel

Wij bestaan als bureau ruim 30 jaar. Onze organisatie is lean & mean en kent uitsluitend senior ontwerp- en communicatiespecialisten. Schalen op waar nodig, blijven klein waar mogelijk. Allround partner in visuele communicatie voor u, direct en zonder omwegen. We opereren altijd in nauwe samenspraak met u.

Benieuwd naar onze rol in uw plannen en ambities?
Neem vandaag nog contact met ons op.

In al ons werk houden wij uw positionering, identiteit & imago scherp in het oog.
Meer weten? Lees dan onze PDF over positionering, identiteit & imago.