Website laten maken in Breda

previous arrow
next arrow
Slider

Met een maatwerk website bereikt u u uw doelgroep beter.

Ontwerppartners uit Breda helpt u verder. Alles onder één dak om online èn offline succes te behalen. 

Wilt u een website laten maken in Breda? Wij helpen u graag bij het maken van een prima website. Uw website is hét visitekaartje van uw bedrijf. Daarom moet de ontwikkeling hiervan wel overwogen en professioneel worden gedaan.

Alle websites die wij maken zijn gebruiksvriendelijk, mobiel vriendelijk èn zoekmachine vriendelijk. Met ruim 20 jaar ervaring in professionele websites staan wij voor u klaar. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op!

Uw website

Wij bouwen uitsluitend in WordPress. Meer dan 60% van alle websites met een CMS (een systeem waarmee je websites kunt maken en beheren), gebruikt WordPress. De voordelen voor u:

  • U kunt zelf pagina’s aanpassen, en beeld of links toevoegen is eenvoudig. U krijgt uiteraard onze ondersteuning hierbij. En lukt het even niet of heeft u het te druk, dan doen wij het voor u.
  • Wij monitoren iedere werkdag uw website en houden deze up-to-date en veilig. We doen dit tegen een aantrekkelijk tarief.
  • Wij bieden zeer veilige hosting aan maar werken ook prima samen met uw eigen host.
  • WordPress is open-source software. U kunt uw website altijd verhuizen of door anderen laten onderhouden.

Website laten maken in Breda?

Bel ons of stuur een bericht. Wij gaan graag met u in gesprek om te ontdekken wat we voor u en uw ambities kunnen betekenen.

Mail direct: Michiel Kuijs of Frans van de Venbel 076 522 8066 of gebruik het antwoordformulier.

    Contact
    close slider