Communicatie aansturen in een complexe organisatie

Brochures & folders
Brochures & folders
Campagnes
Beterschapskaart voor teams
Previous
Next

Organisatieverandering voor het voetlicht

Zorginstelling Careyn staat voor de enorme uitdaging om haar organisatie en diensten af te stemmen op ontwikkelingen in samenleving, beleid en regelgeving. De zorgteams gaan meer zelfsturend te werk. Effectief communiceren met alle interne en externe doelgroepen is nu van cruciaal belang.

Visual storytelling

Ontwerppartners realiseert een vernieuwing in de corporate communicatie. Kernrol is weggelegd voor luchtige en eigenzinnige illustraties. In nauwe samenwerking met illustrator Nozzman komt een uitgebreide serie tot stand. Bij elkaar een complete visual storytelling van een moderne zorginstellling in actie.

Toolkit voor decentrale aansturing van communicatie

Ontwerppartners heeft veel communicatie op corporate niveau ontwikkeld. Maar veel andere communicatie komt ook decentraal, door de teams tot stand. Daarvoor hebben we een online Toolkit gebouwd. Die maakt illustraties, huisstijlelementen en sjablonen beschikbaar voor alle teams in het werkgebied (Utrecht, Zuid-Holland, West Brabant). De toolkit bevat ook een webshop voor drukwerkbestellingen, zowel standaard als maatwerk.

Meer Corporate & Branding zien?

Deel dit:
Meer weten?
close slider

Benieuwd naar onze rol in uw plannen en ambities? Of wilt u meer weten en vrijblijvend kennismaken? Wij helpen u graag!